Over Loucs Candles

Hoi jij!

Wat leuk dat je op deze site bent gekomen en een kijkje neemt.

Laat ik mijzelf voorstellen, dan heb je ook meteen een idee wie achter de schermen hard aan het werk is voor Loucs Candles.

Ik ben Laureen en ik heb Loucs Candles opgericht in Februari 2022.

Hoewel ik eigenlijk registeraccountant ben en het super leuk vind om bezig te zijn financiële cijfers en strategieën, heb ik naast mijn baan altijd het gevoel gehad dat ik in mijn vrije tijd meer met mijn handen wilde creëren.

In het verleden heb ik veel dingen geprobeerd: mijn eigen trouwboeket, grote verjaardagstaarten en met mijn man zelf onze appartementen verbouwd.

Toen ik afgelopen kerst in die lange Corona lock-down meer sfeer en gezelligheid in huis wilde halen, was ik veel kaarsen en woonaccessoires aan het kopen.
Tot mijn grote frustratie bleken de geurkaarsen vaak duur, geen geur of snel op te branden. En zo was mijn nieuwe hobby ontstaan: zelf kaarsen leren maken.
Ik wilde zelf leren om geurkaarsen te maken die duurzaam, duidelijk ruiken en betaalbaar zijn. Een kaars dat ik elke avond met plezier kon branden.

Na meerdere trial and errors, alle soorten was, lonten en geuren te hebben geprobeerd, heb ik veel kaarsen gemaakt en onze hele woonkamer versierd of cadeau gedaan. Dat was het begin van Loucs Candles.

In februari ben ik naar de KVK gestapt. Ik heb mijzelf geregistreerd en via het volgen van andere instagram kaarsen accounts, tiktoks, blogs, stappenplannen en webinars, ben ik in al mijn vrije uren en avonden gestart met het opzetten van mijn eigen business.

En nu is hij daar, mijn eigen e-commerce! Naast handgemaakte sojawas geurkaarsen verkoop ik ook andere kaarsen, accessoires en lichtbronnen. 
Het is mijn persoonlijke missie om het voor iedereen mogelijk te maken meer sfeer, warmte en gezelligheid in huis te brengen. Zodat ook jij die lange (koude of donkere) avonden thuis met plezier doorbrengt!

Liefs

Laureen 

PS, ik heb hier veel vragen op gehad: Loucs Candles is bedacht als een samengesteld woord van mijn 2 kinderen, Louis en Luca!